tisdag




orkar inte skriva så mycket, men ska ut med älskade malin falk snart, pusspuss! :*

söndag.

förlåt för alla texter och sånt.. men måste skriva av mig ibland, och då är bloggen bästa sättet. ni får stå ut med det. puss!


falsk vänskap

förlåt men jag kommer aldrig glömma dig, du va bland det bästa jag hade, du var en av dom personerna jag aldrig ville förlora och vi lovade att aldrig lämna varandra, men allt va tydligen lögn. jag byggde upp ett förtroende för dig, ja litade på att vi aldrig skulle svika varandra för vi hade det så jävla bra tillsammans. våra minnen kommer jag aldrig glömma, dom betydde verkligen så grymt mycket. vi hade allt men nu är det borta, jag har försökt att få tillbaka dig men det funkar inte, jag vet att det va du som sårade mig men vill inte tänka på det så ja la allt det bakom mig för att bli din vän igen, men du vände ryggen till mig du sårade mig på riktigt. du hittade på saker för att kunna gömma sanningen för mig men det funkar inte. du har bevisat vilken sida du valt och nu är det så. egentligen är allt ja vill att ha dig tillbaka men jag måste inse att det inte kommer hända så jag har bestämt mig nu. du valde den andra sidan och jag kommer inte låta dig komma tillbaka längre, för det spelet kör inte jag.


ush för regn.


halloj, måste bara börja att säga fy vilket skit väder, jag hatar när det regnar ush asså, då känns det meningslöst att fixa sig eftersom mitt hår endå förstörs av regnet o så. men skoldagen har endå vart hyfsad bra fast ja känner mig seg idag, men det är nog bara för det regnar. snart ska jag ut med kompisar, men vi hörs ikväll. puss!


gotta mig med chips & tv.

fy fan säger jag bara.. vilken fuckad helg! jag tänker inte nämna något om vad vi gjorde, men det är sämsta helgen ever.
aja, idag har jag gottat mig genom att bara vart hemma idag, har sovit mest och nu ska jag äta lite chips och kolla på Ensam Mamma Söker, sen på Mamma Mia som kommer på tv idag. Pusspuss :*

you make me smile


gammal bild.

godkväll, jag måste bara säga att jag känner mig duktig för att jag bloggar så ofta nu! fast tyvärr kommer det inte bli lika ofta i helgen, men ska försöka slänga in något inlägg. idag har jag vart med jonas, patrik och patrik, härligt. imorgon börjar jag 12 så jävla skönt med sovmorgon, går i skolan 2 timmar imorgon, härligt!! men vi hörs, puss.


solen skiner


du är det bästa jag har bror!

halloj, kom hem för en stund sedan och sitter och äter lite chips just nu. idag är jag extra glad för solen skiner och det känns som en toppen dag, därför va jag på humör för att blogga! ska snart ut och träffa kompisar, men först ska jag städa (!!) mitt rum måste slänga alla kläder i tvätten, ush jobbigt! menmen.. man får rena och fina kläder igen ;).
vi hörs, ciao :*


ONSDAG



nu har jag pluggat klart och kan alla 20 glosor som vi fick idag och har till imorgon, ja känner mig duktig! men nu ska jag föna och platta håret, godnatt! :*

NY DESIGN.

halloj, ny design som ni kanske märker, va så trött på den gamla så tänkte köra en väldigt enkel nu. om ni undrar varför jag inte bloggar så ofta är det för ja inte tycker det är så värst roligt och har inte så mycket tid för det nu när ja går i skolan och är med kompisar. men jag kommer slänga in något inlägg lite då och då när jag märker att det behövs. orkar inte skriva så värst mycket mer, pusspuss!


it´s over..

http://www.youtube.com/watch?v=qvez0mJxcjY&feature=player_embedded#!

- det finns vissa personer man verkligen inte kan leva utan, sånna personer som alltid funnits där för en som man alltid har roligt mer, personer som är ens andra halva, en sån person var du. men sen tog allt slut, jag kan fortfarande inte förstå att det verkligen är över, att du inte vill förlåta mig. jag kommer nog aldrig förstå det. men du ska veta att jag alltid kommer älska dig!
<3

RSS 2.0