Lördag



Godmorgon, vaknade vid 14. Det är skönt att få sova ut nu efter att ha gått upp vid 10 varje morgon i Barcelona. Bilderna är fortfarande inte inne i datan, jag har inte orkat lägga in dom, men dom kommer upp så fort jag orkar.
Idag händer inte så jätte mycket, nu på dagen har jag inget för mig men senare idag ska jag träffa min efterlängtade Emelie! PUSS ;*

One Piece

Nu sitter jag här och äter nötter, har grymt tråkigt. Så jag slänger in ett inlägg till. Skulle bara kolla vad ni tycker om ett klädesplagg som heter One Piece. Det är norskt men finns även i sverige. Dom "dräckterna " är inte så jätte snygga enligt mig utan mer gulliga, men dom verkar grymt sköna! Finns i massa mönster och färger.




KÄLLA:
http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136_139 

NY DESIGN

Juste, glömde skriva att jag har gjort en ny design igen, tröttnade på min andra så gjorde om den. Fast den blev inte så jätte bra, men den får duga! Vill ha personlig design, vilket ni märker med mina texter på headern.


Hejdå värme :'(

Hola! - som man säger i Barcelona ;). Jag är hemma och har vart det ett tag men orkade inte blogga innan. Jag har haft det skit bra, riktigt bra väder! Det har vart solit och jätte varmt, närmare 35grader varje dag. Shoppat har jag också gjort, haha så klart det var ju därför vi åkte dit. Men jag orkar tyvärr inte ta kort på allt jag shoppade. Men bilder från Barcelona kommer upp senare eller imorgon. Måste ladda upp alla bilder på datan först. Men vi hörs, Ciao :*
 
-
ang. min rubrik är för att jag har hört hur det har regnat här i sverige, USH! men hoppas det blir fint nu när jag kom hem!


BARCELONA!



Halloj
, som ni kanske märkt så orkar jag aldrig blogga. Men tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag åker till härliga Barcelona. Jag drar om ca 1 timme och 30 minuter till flyget. Så orkar inte lägga mig, haha! Jag stannar där tills på Fredag. Så vi hörs när jag kommer hem & då lovar jag massa bilder! puss ha det bäst :*

- kommer sakna dig! (A)

en natt med underbara drömmar


godkväll, det blev inte att åka till lotta idag utan åker dit imorgon. så kvällen har spenderats (stavning :$ ) med micke, patrik, patrik, danne & jonas. vi chillade & kollade lite på tv, riktigt mys! :)
kom hem runt halv 2, så nu orkar jag inte vara vaken längre. godnatt :*

you make me happy

min blogg är så j*vla tråkig, för jag skriver aldrig i den längre. och om jag skriver så blir det bara tråkiga inlägg. men ska försöka uppdatera mera & fler roliga inlägg. men orkar inte.. , men får se hur det blir!

aja, nu väntar jag på att lotta ska bli klar så ska vi äta och sen hittar vi väl på något roligt som vanligt. det blir att sova hos lotta i hela 5 dagar *GILLA*!! men datan följer såklart med så det blir uppdatering iallafall.

pusspuss :*


i've been dancing in the dark



kärleken är underbar, när man väl har den..

one dream

det är när man börjar få hopp om något som det skiter sig, allt va tydligen bara en dröm som aldrig kommer bli sann..


RSS 2.0