lördag


fett söt outfit, vill också ha så söt! :)

kom hem för typ en timme sedan, har vart med thomas, lotta & danne hela dagen. igentligen skulle vi till sydpoolen men det var någon tävling där så vi kunde inte bara, så vi åkte till ica maxi och köpte godis, chips & läsk sedan drog vi hem till danne och kollade på film ;)
efter det drog vi ner på stan, gjorde ingentligen ingenting där utan bara chillade, efter en stund gick vi till västergård igen och då var kl typ 21.50 och jag orkade inte vara ute längre så jag drog hem för alla andra skulle typ också hem!
aja, har nyss badat och nu kollar jag på tv och tråååkar! men vi hörs imorgon, ciao :*

badhuset idag


du kommer alltid finnas i mitt hjärta bästavän! <3

godmorgon
, igår var jag som sagt med thomas, lotta och med danne, vi var först på stan sedan typ 20.00 åkte vi upp till västergård och satte oss i en port! vi satt där enda till kl 23.10 för då skulle jag gå hem och lotta gå till bussen..
jag fick sova hos mamma, det var bra eftersom vi endå var i närheten ;)
aja, nu sitter jag här och är as trött vaknade kvart i och då ringde jag lotta för jag, thomas, danne och lotta ska kanske till badhuset idag, det ska bli kul (:   vi hörs lite senare idag, hugs :*

kvällens outfit


hade inte på mig detta i skolan, utan bytte nu när jag ska vara med andra!
addidas kofta - turkiet
svart linne - h&m
svarta leggins - indiska
rosa naglack - usa
frisyr - plattat


har vart hemma välldigt länge nu, men har inte orkat blogga! fick sluta efter lunch idag det var skönt, och då skulle jag vara med jessica men tydligen går de inte, för hon har inte hört av sig och jag har ringt henne 3ggr :o
aja, ska snart vara med thomas & lotta istället, men jag kommer nog inte blogga mer idag.. men vi hörs! kyssar :*

fredag


bilden är tagen av mig!

godmorgon,ääntligen fredag, aja sitter och  äter lite frukost nu och ska snart fixa mig! har dans nu på morgonen, men det är endå ganska skönt för då blir jag piggare ;) vi hörs senare! bye :*

dagens outfit



grön kofta - gina tricot
svart linne -
h&m
svart linne -
jc
svarta leggins -
indiska
lila naglack - usa


sitter och kollar på Lyxfällan och har jusst borstat tänderna, tänkte lägga mig tidigare idag.. men jag kan aldrig, asså jag lägger mig tidigt, men sedan ligger jag bara och kollar på tv, för ett program jag gillar går kl 22.30! aja, vi hörs imorgon ska försöka blogga på morgonen då! (:  kyssar:*

28/1 & 29/1

har vart dårlig på att skriva, skrev ju ingenting igår.. men det var för att jag var med Becca hela dagen!

IGÅR: jag var först i skolan sedan på stan med becca & då bestämde vi oss för att hon skulle sova hos mig, så hon gjorde det.. vi tog då 18:00 bussen till Listonhill för att hämta beccas saker, sedan gick det såklart ingen buss tillbaka, så vi gick enda till hennes pappa och sedan till centralen :o därifrån köpte vi busstämpel och åkte hem till mig, vi kom hem till mig typ 20:00 :P hah! men vi hade iallafall roligt på vägen, visst becca? ;)
när vi kom hem till mig åt vi, sedan kollade vi på tv o lite sånt..

bilden tog jag igår, när vi var påväg hem till mig!

IDAG: jag har vart i skolan, jobbigt som vanligt, skoldagen gick så otroligt segt idag :o aja, efter skolan gick jag med mamma på stan, köpte äääntligen dom skorna jag ville ha också fick jag en söt t-shirt :)
vi gick runt lite och sedan åkte jag hem till pappa, så nu sitter jag vid datan, chattar lite med bästavän och ska snart äta lite, pappa kommer hem sent idag så jag måste äta något innan han kommer också, annars kommer jag dööö!
men vi hörs senare, och ni vet att jag snackade om en "frågestund" jag flyttar den till imorgon eller något sånt istället, så spara era frågor, men kommentera andra saker endå, hhe! :)  ciaao :*


Skorna - Blend 239kr
T-shirt - MQ 99kr


naturbild


denna var den finaste jag tog ikväll, men flera bilder kommer en annan dag!

sitter och kollar på Andra Avenyn nu, var ute för en stund sedan och tog lite kort på naturen :) snart ska jag lägga mig vill inte vara så jätte trött imorgon som jag brukar vara, fast problemet är att ett program jag gillar går kl 22.30, men fårse om jag ska se på det idag eller inte. vi hörs imorgon och då tänkte jag ha en liten frågestund, så passa på att ställ alla frågor du har imorgon, det gäller hela dagen! pusshejj :*
hinner tyvärr inte svara på kommentarerna nu, gör det imorgon!

tisdag



är hemma nu, idag var det värsta chill dagen i skolan, först hade vi no sedan håltimme, sen so fast det var tråkigt, för olof (våran so lärare) var tvungen att sluta, så nu har vi en vikarie Linus, men han värkar väl rätt okej!
efter halva klassen sluta, och det var så klart min grupp, för vi hade ingen bild (Y)  fast jag och rosalia hade ingenting att göra så vi fick kolla på när den andra gruppen hade musik, och dom slutade 14.30 ;) men aja, efter de åkte jag o rosaila till stan, jag köpte spännen och tussar man tar bort sminket med på h&m, också kollade vi lite i andra affärer..
och sedan åkte vi hem, så nu slappar jag vid datan & dricker obòy :) tänkte slänga upp lite bilder från igår också + bilder på sakerna jag köpte ;) och senare idag kommer en outfit också! hugs :*

plugg & tv


har vart och tagit spruta kl 18.30 , vi var tvungna att göra det eftersom vi ska till thailand snart :')
men innan det så tog jag lite bilder i skogen medans jag väntade på bussen, lägger in dom bilderna senare..
för nu kollade jag på Bonde Söker Fru, brukar igentligen inte kolla på det, men eftersom de var på tv så tittar ja på de ;)
snart ska jag plugga lite mera, har gosor till imorgon, men vi hörs antingen senare, eller imorgon! kyssar :*

söt outfit


en jätte söt outfit, fast vet inte vart man kan köpa den, bild från google!

hemma nu,  igentligen vet jag inte vad jag ska skriva, eftersom jag redan skrivit om min dag typ ;) men ska snart ta lite bilder, tänkte göra en ny heade igen, tröttnar på mina headers så fort, så om någon har ett förslag om hur min bloggdesign eller header ska se ut, skriv en kommentar då! ska sedan åka och möta pappa & bror vid sjukhuset vid 18, för så ska vi sedan ta spruta så vi inte blir sjuka i thailand.. men innan de måste jag plugga också!
tänkte avsluta min lilla "tävling" och den som fick flest är http://FEBB.blogg.se grattis till dejj gumman! <3

spanska


sitter i skolan, vi har spanska nu så jag passar på att blogga lite, tänkte svara på era kommentarer också! vi har bara haft matte och nu spanska, vi slutar snart och då har vi svenska sedan lunch.
på spanskan ska vi söka om spansk musik, men hittar ingenting för jag ska typ söka om spansk musikhistoria :o
aja, vi hörs när jag kommer hem sedan, puss & ha en bra skoldag! :*

stan

 

hha, massa bilder från idag, dock bara på mig!

har nyss ätit och ska plugga lite nu, kom hem för ca 2 timme sedan..för jag var med på marias träning, det var roligt :)
fast välldigt jobbigt, för jag har jätte ont i ryggen!
aja, idag var jag på stan med maria, jag mötte henne vid brunsäng centrum och innan jag mötte henne halkade jag på isen och slog i ryggen, så jag har jätte ont i den :'/ aja, sedan åkte vi ner på stan vi fikade lite och provade kläder på ninves ;) efter de åkte vi hem till henne och sedan till hennes träning.
som sagt, ska plugga nu och sedan sova! ska inte vara med på idrotten imorogn eftersom jag har så ont i ryggen..
och jag vet inte varför det tydligen inte gick att kommentera i det senaste inlägget, men jag hoppas att ni kan kommentera i detta?!  huges :*

vems blogg är bäst?


2 månader & 6 dagar kvar , lääääängtar!

godmorgon sötnosar, vaknade ca halv 10 idag, och ska snart äta frukost sedan fixa mig! ska kanske vara med maria idag, fårse för hon svarar inte på telefonen.. menmen så kan det va! ;) annars har jag inga planer, förutom att jag måste plugga idag, ush! men en sak är bra iallafall och det är att jag tänkte ha en liten "tävling" , jag väljer två bloggerskor som ni får välja vem ni gillar bäst, okej?!  och den som får flest röster blir veckans blogg hos mig :)
dom jag väljer är
 
http://FEBB.blogg.se
http://BLONDINBELLA.se
http://KENZAS.se

visst är blondinbella & kenza kända för sina bloggar, men jag själv gillar endå febb´s blogg mera, vilken tycker ni?

slapp dag


alla dessa skorna ÄLSKAR jag, visst är dom snygga?
jag gillar nog bäst dom svarta & den bruna, den vita är bara söt :)

jag har igentligen inte gjort så jätte mycket idag, var först på sydpoolen på morgonen sedan gick jag på stan med bror och två andra, vi åt på donken o så! sedan åkte jag hem tog det bara lungt, satt lite vid datan men orkade inte blogga då..
annars har jag bara slappat, kollade på körslaget nyss och shit va jag blev glad när Team Hanna gick vidare! :D och nu kollade jag bara lite på internett ;) har fixat lite på mitt rum idag också, ska fixa lite mera nu tänkte jag.
och imorgon har jag inga planer, ska kanske vara med någon kompis annars blir det plugg & fixa med rummet!
men vi hörs imorgon, & jag blir jätte glad för alla kommentarer, men jag önskar ni kunde kommentera lika mycket som ni gjorde förut! :) puss & sov gott sötnosar :*


fredag


godkväll,
jag vet att jag inte bloggade igår, men hann inte.. och har inte hunnit gjort det fören nu idag heller!
men tänkte skriva vad jag gjorde igår som hindrade mig för att blogga ;)

IGÅR: jag var med becca efter skolan vi pluggade typ hela tiden, men jag kunde inte vara med henne så länge, eftersom jag hade träning på kvällen! annars gjorde jag ingenting igår, kollade på tv efter träningen..

IDAG: jag hade dans på morgonen, sedan rast i typ 45minuter och efter rasten kom de.. vi hade matte prov :o shit, det var ju svårt! men jag hoppas att jag klarar det iallafall..
efter matten hade vi lunch, sedan svenska och det var skönt på svenskan för halva klassen hade slöjd :)
så det var välldigt lungt, och den sista kvarten typ körde vi charader och så klart vann tjejerna! (Y)
efter svenskan slutade vi skolan, det har vart en bra skoldag idag ;)

NU: kom nyss hem, åkte först till jysk, rusta o dom för att lämna tbx en sak, och sedan åkte jag bara ner på stan och handlade godis sedan åkte jag hem igen! och nu kollar jag på tv och slappar vid datan ;) ska kanske vara med vänner ikväll annars har jag inga planer, men vi hörs imorgon eller senare idag! tack för alla söta kommentarer! kyssar :*

outfit

förlåt, nu tror ni säkert att jag inte bloggat på hela dagen, jag gjorde det när jag kom hem typ.. men det var något konstigt med internett så mitt inlägg på bloggen kom in upp! så nu ska jag fixa det..

dagens outfit

randig tröja - oslo, vet inte vad affären heter
svarta leggins - indiska
rosa linne - h&m
stickade strumpor - vet inte
frisyr - toffs

sitter nu och slappar framför datan & tvn, äter också glass som jag gjorde av saft igår, grymt gott! kom hem från skolan för ca 1timme sedan.. denhär skol dagen har verkligen gått segt, först hade vi engelska, sedan hade vi tjejgrupp, vi pratade om olika artiklar och så, efter de så hade vi no, hha alla tjejer kom försent! för vi trodde nästa lektion började senare än vad den gjorde, så vi trodde att vi hade rast imällan lektionerna, men tydligen inte. och alla killarna i klassen hade hemkunskap så dom skulle komma senare..aja, sedan hade vi lunch men det var inte gott idag, det var fisk och något annat äckligt! och efter lunch hade vi tyvärr 2 timmar so.. men idag snackade han inte bara, utan vi fick jobba, så det var lite roligare än igår iallafall! och ca kl 15 slutade vi.
och idag måste jag iallafall plugga matte, orkade inte göra det igår! sedan vår vi se vad som händer idag.. hörs, ciao :*

tisdag



nu har jag färgat håret, men också tittat på tv! jag blev ju jätte glad när pappa sa att han bokat thailand, men sedan ringde en annan och sa en tråkig sak, så nu är jag inte så glad, även om det inte avgår mig, men det känns som de endå! :(
hur som helst, tittar fortfarande på tv, på MTV.. och snart ska jag väl göra mig klar, orkar inte vara uppe så länge idag..
men måste kanske plugga lite idag har ju matteprov på fredag! men vi hörs imorgon,  huges:*

mode & resa


så snygg outfit Vanessa har, och jätte snygga kläder på rästen av bilden! :)

har inte gjort så mycket sedan jag bloggade sisst, men jag håller iallfall på att färga håret, men eftersom det måste sitta i en halvtimme så då passade jag på att blogga, för jag har så mycket jag vill säga/skriva nu! :) ps, det är bara bra saker! först vill jag säga att jag inte har lagt upp mode bilder på as läänge, så tänkte göra de nu..
men den bästa saken är att pappa ringde nyss, och gissa vad? han har bokat THAILAND resan nu! :D  gissa då hur glad jag är, vi ska vara borta i 2veckor, vi åker den 30 mars! , jippiii! :D 
men jag lägger in bilderna om färgen jag ska färga senare, men glöm inte att kommenteraa! ciao:*

snööö

 
kom nyss hem från skolan, haft so,bild och engelska.. alltså so är sjukt tråkigt, håller på att somna! våran solärare snackade om typ 1800-talet i ca 1.40min :o ! aja, på bilden var det inte heller så roligt idag, vi fick måla av bilder som våran lärare hade klippt ut ur en tidning, fast det gick väl helt okej!
bild var då våran sissta lektion, och när vi tittade ut asså värsta chocken (stavning) :o först var de bara lite snö/regn men nu värsta snöflingorna! fett roligt :) men snart ska jag äta, sedan kanske börja på mitt rum eller sy.. hörs sedan, byebye:*

är med syster



nu är jag hos becca, ska sova hos henne det ska bli roligt :) efter skolan åkte vi hem till mig, skulle hämta lite saker becca hade glömt där, och sedan åkte vi ner så kollade jag på när becca och marilyn tränade. efter träningen gick vi hem till becca, först åt vi och nu har jag fixat hennes blogg http://bbeccaaa.blogg.se också kollar vi på Wallander idag också ;)
snart ska vi väl göra något annat, kanske gå ut eller nått, får se! men vi hörs imorgon, pusshejj :*

är i skolan



hejj, sitter i skolan nu, men vi har en annan lärare, så då kunde jag blogga lite ;) hhe!
tänkte skriva om igår nu också, jag vet att jag har sagt att jag inte orkar/hinner blogga varge dag, men det känns konstigt att inte blogga, så jag kanske bloggar varge dag endå :P !
 
SÖNDAG: jag var på stan med maria, fikade lite & köpte två linnen, dom kostade ca 10kr styck, det var halva rea prisetJC (Y) och när jag hade köpt dom fikade vi som sagt, jag köpte en semla, så gott! (: sedan gick vi bara runt en stund till, men så var hon tvungen att åka hem igen.
senare så ringde jag Becca och då bestämde vi att hon skulle sova hos mig igår till idag, så vi möttes vid centralen sedan åkte vi hem till mig, när vi kom dit gjorde vi inge speciellt, senare typ vid 20 tittade vi på film, men ingen av oss orkade se klart på hela så vi satt på tvn istället.. haha, vi la oss och kollade på tv typ vid 22 men låg vakna till typ 00.00 ;)

IDAG: som sagt är jag i skolan nu, har svenska igentligen.. men efter skolan ska jag vara med becca idag också, hon har träning vid 16.00 så då kanske jag ska möta en kompis så länge, och när hennes träning är slut ska vi åka hem till henne, för då ska jag kanske sova hos henne :) så jag tror inte jag bloggar mera idag, men då hörs vi säkert imorgon, svarar på några kommentarer nu, och rästen imorgon! ha det bäst sötnosar, kyssar:*

bloggar inte lika ofta


 
ni kan lyssna på denna låt, tills nästa gång jag bloggar! ;)

jag vet att jag har inte har skrivit på hela dagen förutom på morgonen idag, och det bror inte på att jag inte haft tid, utan att jag inte har haft lust, det har inte frästat mig att sitta och blogga idag överhuvutaget! så jag funderar på att ta en paus frrån bloggen lite, eller att jag bara bloggar ibland, kanske en gång om dagen eller minndre, vet inte! för jag känner att det börjar bli tråkigt med bloggen, har aldrig lust att blogga, och då känns det som att jag måste blogga bara för att ni ska få läsa något nytt i min blogg! men nu får ni istället kommentera mera när jag väl bloggar ,så ska jag försöka vara bättre på att svara er! låter det bra?  jag hoppas att ni kommer forsätta läsa min blogg, även om jag inte bloggar varge dag!  och jag orkar inte svara på alla kommentarerna nu, är helt slut, men svarar på vissa nu och dom andra imorgon.skriv gärna också vad ni tycker om min "idèe" hur jag ska orka/hinna med allt.. men vi hörs säkert imorgon iallafall!
ha det bäst, och tack för alla fina & bra kommentarerna jag fått i bloggen, puss på alla sötabloggläsare! :*

sydpoolen snart


du kommer alltid finnas i mit hjärta! <3

godmorgon
, väckar klockan ringde för ca 30minuter sedan, så jag gick upp och gjorde toast, gottgott :) ska snart fixa mig och sedan åka till sydpoolen, vi ska typ visa vad vi kan och det vi inte kan ska vi lära oss, så vi kan lära barnen sedan ;) men jag hinner inte sitta vid datan så mycket nu, men vi hörs senare idag, skas kanske träna efteråt också! ciao:*

helg


äntligen är det helg, aja kom hem från "jobbet" för ca 30minuter sedan, idag var det inte så roligt för det var små barn i min grupp.. så jag ska sluta vara tränare för dom, utan bara träna en grupp på torsdagar :) men annars gick det väl bra idag, gjorde lite olika övningar ;) och efter träningen mötte jag natta,vinko & andreas, snackade lite med dom, men sedan snackade jag & natta mest när vi skulle ducha o byta om, haha vi duchade i 30 minuter ;) så det tog 1 timme för oss innan vi var hemma, och igentligen brukar det ta ca 40minuter för henne & ca 30för mig ? :o hahah! ;D aja, men snart ska jag väl titta på tv, orkade inte titta på Let´s dance ikväll, så jag hoppas att det är något annat roligt ikväll också! ;D
har iallafall svarat på alla kommentarerna, men vi hörs imorgon då, ha en bra fredagskväll, pusshejj :*


jobb,jobb & jobb!


har verkligen inga bilder på denna datan, så det får bli en bild från sommar 08!

asså jag vet att jag är dårlig på att blogga nu för tiden, men jag har inte tid!
jag har vart i skolan idag iallafall, gjorde inte så mycket intressant, men efter skolan åkte jag & becca till stan, jag köpte en mapp och hon skulle sedan någon stans med sin pappa.. snart ska jag äta sedan packa, ska jobba ikväll också.
svarar kanske på några kommentarer nu, annars senare, får se vad jag hinner/orkar.. ciao:*

syster


jag älskar dej av hela mitt hjärta, syster du är mitt allt! <3

oj kom och tänka på att jag inte skrev och berättade om stan (aa) så jag gör det nu ;)
jag var som sagt på stan med melissa,mikaela och rebecca, vi gick först och åt sedan tittade vi i lite affärer bara ;)
sedan när vi var på Ur & Penn så köpte jag och becca ringar som vi ska ha på oss, så fina! :D sedan gick vi till bibblan, satt och pratade en stund, men klockan rann iväg så jag var tvungen att gå till sydpoolen då..
men tack tjejer för en jätte bra dag, & jag älskar dej rebecca "syster" rämsby <3

sydpoolen


nu är jag hemma, ska sova hos mamma istället, det blir bättre eftersom vi börjar kl 10 imorgon :)
det gick iallafall bra idag, lite pirrit ibörjan men sedan var det roligt :) och för alla er som inte vet vad jag snackar om, så blev jag tränare för simning i onsdags, men hade min första träning idag! (:  vi gjorde lite olika saker, och gissa vad.. jag och min brors kompis Jocke (hansson) har grupp tillsammans.. haha! ;P  aja, det är iallafall bra att jag känner den jag tränar med. 
 
men nu ska jag kila från datan, men först måste jag svara på alla underbara kommentarer, :') men annars hör vi imorgon, kyssar :*

stan snart


kom hem från skolan för ca 1 timme sedan, men jag var tvungen att fixa annat så hann inte blogga då, igentligen hinner jag inte idag, men tänkte att om jag bloggar på ca 5min så går de ;) skolan var rolig idag iallfall..
men jag ska måste dra mig från datan nu, ska oacka badkläder o så, sedan möra massa på stan sedan till sydpoolen och jobba! så vi hörs när jag kommer hem igen! puss & svarar på kommentarerna sedan! :*


lite shopping


för båda 49kr, det är samma modell med olika färger :)

innan jag åkte hem till pappa, drog jag ner på stan en snabbis,skulle bara se efter någon fin tröja på h&m, och jag hittade faktigst två tröjor, det var likssom rea + att det var ta 2 betala för 1:) sedan åkte jag bara hem..
men nu har jag nyss fixat Marilyns blogg http://melss.blogg.se och glöm inte att kommentera i hennes blogg! :) nu ska jag forsätta sitta vid datan, lyssnar som vanligt också på min älsklings låt (a)

snart kommer väl pappa hem också, då ska vi äta.. men vi hörs kanske senare! kyssar:*


onsdag


nu är jag hemma från skolan, vi gick tipspromenad i skogen, men det är bättre än att springa! annars gjorde vi inte så mycket, vi grillade korv också, det är ju mysigt. vi slutade typ kvart över två idag, efter det gick jag bara hem.. satte mig vid datan direkt och kikade lite på internett. ska snat stägna av datan & titta på tv istället, eller så ska jag bara åka hem till pappa med en gång, fårse! men jag bloggar mera när jag är hemma hos pappa iallafall, byebye:*

outfit


vitt linne -
h&m
vit tjocktröja - gina tricot
blåa sss - stockholm , vet inte va affären heter

godmorgon cuties
, jag vaknade typ 09.15 så jag sitter här och äter frukost, också lyssnar jag på min favorit låt. snart ska jag sminka mig o så, men ni får endå se min outfit utan smink. idag ska vi typ springa i tveta.. aja, vi hörs senare idag :*

hos pappa


hemma hos pappa nu dåra, kom hem för ett tag sedan, men orkade inte blogga direkt.. först åkte vi till ica maxi skulle handla där om det inte var så låång kö, men gissa.. det var kö ända ut ur affären , det stod flera hundra folk utanför affären som skulle in :o eftersom det är ju halva priset på allt där, det har ju brunnit där, men as lång kö fan! :o
så vi åkte till willys ist, hehe! men nu sitter jag och lyssnar på musik, min älsklings låt http://www.youtube.com/watch?v=RH0lEVMuzzw ! också målar jag naglarna, hehe ;) snart ska vi äta, & sedan är det inte så lång tid av della dagen kvar! men imorgon har jag iallafall sovmorgon börjar 10.50, så jag kanske bloggar imorgon bitti.. men vi hörs då isåfall, ciao:*

hem till pappa


hahha, min coola mugg (a)

sitter fortfarande framför tvn & datan, ska snart packa, ska åka hem till pappa idag! och annars har jag inte gjort mkt idag, somnade lite för en stund sedan, var så trött.. men vi hörs när jag är hos pappa, har inte vart hos han sedan innan lovet :o! ska bli jätte roligt att åka hem till han nu! puss hörs senare :*

fashion


det är så skönt att vi slutar tidigt idag också, idag hade vi No sedan Meltorsträff, sedan slutade vi :) efter skolan gick jag till saltskog för att möta mamma, men hon hittade inte sin bussrämsa så vi kunde inte åka till järna, så jag gick hem igen. så nu sitter jag och tråkar framför datan.. ska väl vara med en kompis senare, men ingen slutar ju först om ett tag..
men måste iaf äta något snart, är rätt hungrig! vi hörs senare idag, pusshejj:*


stan & tränare



idag var jag på stan med Madde, det var as länge sedan vi träffades, så vi fikade på stan idag & gick runt lite & kollade i lite affärer, köpte dock ingenting, förutom att jag & madde blev tränare idag på sydpolen för simning :) det ska bli super roligt, vi börjar på torsdag! :) och det bästa är ju att man får lön (a) ha! efter vi blibit de, gick vi till stan igen sedan tog jag bussen hem! och nu sitter jag bara och kollar på tv, har också fixat en ny design & header, var så trött på min gamla, men Madde har också lovat fixa en header ikväll, så jag kanske byter senare idag igen ;) men skriv gärna vad ni tkr om min blogg nu! :) vi hörs imorgon, börjar skolan 9.00 då också, ciao:*

back to school


saknar danmark 2008 :/ <3

japp, det var första skol dagen då, rätt roligt att träffa alla kompisarna igen och vi gjorde inte så mkt ;)
först fick vi prata typ i 30min , sedan skulle vi göra ngn gruppövning, det gick bra iaf! :) sedan fick vi sluta, kl 11.50 , fett bra! efter skolan gick jag ner till sydpoolen, skulle snacka med dom lite, sedan åkte jag hem igen!
och nu sitter jag och lyssnar på den bästa låten, den som jag la ut igår, jag älskar den! annars händer det väl inte så mkt idag, ska snart käka lite sedan kanske träffa ngn kompis elr ngt, får se! hörs senare, kyssar:*


i love

hemma igen, var inte med lotta idag, hon skulle bort, så jag var med Maria på stan ist, köpte ngn sak man har i håret innan man plattar det från Björn Axèn 105kr. sedan gick vi bara till donken tog en glass och snackade :)
sedan skulle hon på träning, och jag åkte hem!
david och natta kom hem efter en stund, så jag var med dom lite, snackade mest med natta ;) sedan skulle dom gå hem till henne, och då följde jag med, där hemma kollade vi bara på film, den typ kl 21 gick jag hem igen ;)
och nu lyssnar jag på en underbar låt, och ska snart lägga mig, imorgon är det ju skola, ush! pusshejj :*
 
jag älskar denna sång, kan inte sluta att lyssna på den, ringsingnal nästa! :)

fixa min design?

någon som vill fixa min header eller desing eller båda, kontakta mig på [email protected] !


the last day


godmorgon, vaknade typ 11 gick upp och satte mig vid datan! ska snart äta frukost & sedan fixa mig, idag ska jag vara med Lotta fast det är typ kl 13 så jag hinner nog med allt jag ska. shit, jussdet, imorgon är det skola också :o orkar inte med skolan, skit samma! nu väntar frukosten, hugs:*

en lååång dag!


jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på hela dagen! men har vart upptagen hela tiden.
först sov ja & jennie till typ 12.30 sedan åt vi frukost, efter de fixade vi oss, sedan åkte vi till hennes pappa & hämtade några byxor, sedan till hennes mamma, fixade oss lite mera & sedan drog vi till matchen, vi kom dock ca 30min efter matchen börjat, men endå! ;) men matchen var inge rolig, modo vann med typ 6-0 :o ! skit samma, efter matchen drog vi ner till centralen var där en stund, sedan åkte vi hem till jennie igen, vi åt lite och kollade på tv. sedan typ kl 21.30 gick jag hem igen!

och nu sitter jag vid datan, också tittar jag lite på tv, ska snart fixa mig till kvällen, hörs imorgon, ciao & sov gott:*


är med sööötnos :')


sry för röda ögon på bilden, tagen med mobil!

kom hem ca 22.45 var ute med några kompisar, och nu sitter jag och jennie här, hon ska sova hos mig :) <3  vi har igentligen inte gjort mkt idag, vart ute och kollade lite på film innan vi gick ut!
tänkte också säga vem som vann "dagens fråga" som jag hade igår, det var http://FEBB.blogg.se som alla röstade på!:D<3

men nu ska jag kika vidare på bloggar, sedan händer inte så mkt, men vi hörs imorgon! svarar på kommentarerna då, så forsätt kommenteraa! puss & sov gott :*


Cyreus tävling


en ny tävling på gång, besök
http://CYREUS.blogg.se för att veta mera om tävligen, men jag kan säga lite att man kan vinna supersnygga örhängen om man tipsar om denna tävling på sin blogg, det är de ju värt! glöm inte heller kolla vilken snygg design hon har, den är super fiiin! :)

tänkte berätta lite också om min dag, jag var nyss på Ica maxi och köpte lite mat med mamma, men köpte också färg till mitt rum! men hinner kanske inte lägga i dagens outfit nu heller, ska snart kila ut och vara med några vänner!
så vi får höras senare, men jag tycker ni är välldigt dårliga på att kommentera nu! :o   hugs:*

ingen outfit

har fixat mig nu, fast jag vet inte vad jag ska göra idag? men det blir väl att vara med kompisar, eller så ska jag köpa målarfärg med mamma. men jag vill också påminna om min "dagens fråga" som jag ställde igår, jag kommer säga resultatet ikväll, så forsätt "rösta" på den ni gillar bäst, det står mellan http://FEBB.blogg.se & http://IDAHBJÖRK.blogg.se!
så kommentera vem ni gillar bäst :) vi hörs senare idag, pussheejjs :*
ps, förlåt men det går inte att ladda upp bilder jusst nu, så ni får se outfiten senare idag :/

fredag


godmorgon cuties,
vaknade ungefär halv 10 idag gick upp och satte mig vid datan och kollar lite smått på tv! ska snart äta frukost och sedan fixa mig. får se vad ska jag ska hitta på idag, ska väl kanske vara med någon kompis eller något.
men nu ska jag inte sitta här och slöa, vi hörs efter jag fixat mig då kommer lite outfit bilder! kises:*

dagens fråga

sista inlägget för kvällen, så jag tänkte börja ha frågor i bloggen också! så man dels får lite mera kommentarer, det börjar sjunga nu, men också för att jag vill! :)

frågan idag är: 
VEMS BLOGG GILLAR DU BÄST?


http://FEBB.blogg.se
 
bra: hon bloggar om bra saker, är snäll & jätte gullig!
lägger ut många bilder, bloggar flera gånger om dagen & har tävlingar :) <3
vilka älskar febbs blogg, kommentera "FEBB" :)

eller

http://IDAHBJÖRK.blogg.se
bra: hon bloggar om bra saker, bloggar längre inlägg ofta, intresanta saker att läsa om! :)
lägger ut bilder, toppen :) <3
vilka älskar idas blogg, kommentera "IDAHBJÖRK" :)

kommentera och skriv vem du gillar bääst! (:  vi hörs imorgon sötnosar, puss & sov gott! :*


tävlingen avgjord & sötnos 15år

nu är tävlingen avgjord , om ni vill läsa mera om de så gå in på http://febb.blogg.se och kolla! :)
aja, sitter och kollar på tv, som jag gjort hela kvällen igentligen.. har så himla tråkigt, men får hoppsa att det blir roligare imorgon! :) men snart ska jag äta lite kvälls mat sedan kolla på tv igen. tänker skriva ett inälgg till ikväll, puss så länge:*

men det är en sak jag tänkt på länge, jag skulle vilja ha en tävling men jag vet inte riktigt, får se! skulle vilja ha tips från er som brukar ha tävlingar, köper ni era saker man kan vinna, eller får ni från andra tidningar/företag m.m ?

tänkte också passa på att säga att sötnosen caroline fyller 15år idag, GRATTIS GUMMAN! :) <3

Mode från H&M


alla dessa snygga saker kommer från h&m!

när jag endå inte har något annat att göra så tänkte jag slänga in lite mode också! men tänkte skriva lite också denna gång! sitter iallafall och kollar på mtv & kollar lite på internett! jag har ingentligen jätte tråkigt, ingen svarar på sina mobiler ju :o aja, det är väl bara & titta på tv hela kvällen då.  men man får ju iallafall inte glömma att http://FEBB.blogg.se drar vinnaren ikväll!  , nu håller säkert alla tummarna för att jusst en själv ska vinna? ;)
men vi hörs när man fått reda på vinnaren, puss så länge sötnosar:*

dagens outfit




grå kofta - MQ
aprikos/rosa linne - bik bok
blåa jeans - cheap monday
frisyr - utsläppt

äntligen tyg & fototapet


hemma nu sötnosar
, jag köpte tyg så nu kan jag sy min kjol, ska nog göra det ikväll eller något ;) när vi hade köpt tyget åkte vi till moraberg och kollade på färg eftersom jag ska måla om i mitt rum , men när vi var på rusta så hittade vi sån dära fototapet det är så himla fint att ha sånt, så jag fick en sånn, det är med palmer, som en solnedgång utomlans :)
jag tror iallafall att det kommer bli jätte fint, eller vad tror ni? 

snart ska jag äta & sedan ska jag kanske vara med en kompis, annars blir det tv hela kvällen.. om jag har för tråkigt kommer jag nog börja sy på min kjol! vi hörs senare , ciao:*

torsdag


godmorgon cuties,
jag vaknade vid 10.30, gick upp och kollade lite på tv och satte igång tvn. efter en stund kom mamma in i vardagsrummet med frukost, så nu har jag ätit också, välldigt mysigt att äta vid tända ljus m.m ;)
nu sitter jag och kollar på tv igen, men ska snart fixa mig, igentligen har jag inga planer för dagen, måste iallafall ner på stan idag och köpa tyg, som jag inte fick köpt i måndags! nu måste jag dra mig här ifrån, hörs senare kises:*
ni har väl inte glömmt bort att ikväll får man veta vem som får äran att vinna
http://FEBB.blogg.se pris!


dagens outfit


förlåt för röda ögon på bilden, men det gick inte att ta bort det!

svart kofta - järna , de är mammas kofta
svart t-shirt - zoul
lila skärp - sisters
silver smycke - snö
jeans - cheay monday
frisyr - flätor

no shopping


i can´t be perpect, but i think i love you!

slappar i soffan nu sötnosar! äter lite chips & nötter och kollar på tv (:
var i skärholmen idag då, men konstigt nog hittade jag ingenting jag ville ha som jag gillar mycket. när vi hade gått i skärholmen centrum länge gick vi till något nytt köpcentrum vid Ikea, fast där fanns det bara inrednings affärer, så vi gick till Ikea en snabbis istället, och där köpte jag typ klistermärken fast stora som man kan ha på väggen, det är blommor.. asså det är väldigt svårt att förklara, men jag hoppas ni förstår! när vi hade köpt det åkte vi hem igen, och när vi kom hem åt vi och som sagt, nu kollar jag på tv & äter lite gott :)
men snart ska jag kanske ta ett vaarmt bad också ska jag läsa några bloggar också! hörs kanske senare, pusshejj:*

skärholmen & mode


det här skulle vara jätte snyggt tillsammans, eller vad tycker ni?

godförmiddag, sitter nu och äter lite frukost & har nyss svarat på alla underbara kommentarer! snart ska jag fixa mig och sedan åka till skärhälmen med mamma och shoppa lite, får se ifall man hittar något kul där ;)
glöm inte att det går säkert fortfarande tävla hos tex http://FEBB.blogg.se eller hos http://MONKANN.blogg.se !
men nu måste dra mig här ifrån, vi hörs senare, kyssar:*

ny design & blev nöjd! (:


äääntkligen
klar med den nya headern & designen! blev så trött på det rosa, ville ha det vitt & svart istället :) och blev rätt nöjd med designen och headern för första gången på läänge ;) hoppas ni också tycker detta är bättre än det gamla! (a)

aja, nu ska jag lägga mig, ska till ngt shopping centrum imrogn får se vart vi åker och shoppar! men vi får höras imorgon eller aa idag då eftersom klockan är över 00:00 (a) puss & sov gott! :*  svarar på kommentarerna imrorgon!

tävla hos monkann.blogg.se


nu förstår ni att det är en till tävling på gång! en tävling där man kan vinna naglack, gå gärna in på hennes sida och läs mera om tävlingen http://monkann.blogg.se/ !  glöm inte att titta lite extra på hennes header, den är otroligt snygg! :) <3

tänkte bara passa på att säga att jennie fick inte heller vara idag, så blev ändringar hela dagen.. men nu sitter jag iallafall och kollar på tv och spanar in några bloggar! puss sötnosar:*

tåg hela dagen


var med monita idag, vi gjorde igentligen inte mkt, det är så kallt ute, det blåser & snöar så vi åkte tåg hela tiden, vi åkte till Tumba sedan bytte vi tåg och åkte hem igen, hha! (a)  sedan var monita tvungen att gå hem för att städa rummet.. men sedan fick hon iallafall inte gå ut :/ så jag kollade bara på tv lite och ca kl 18 gick jag och mamma till pizzan och åt lite ;)  så nu är jag hemma igen, tittar lite på tv det är typ cirkus på tv ,hha ;) men snart ska jag vara med jennie <3
tror inte jag skriver mera ikväll, men ni får ha det bäst! och tack för alla fina kommentarer ska svara på dom nu! puss:*


tävla hos febb.blogg.se



var med och tävla på denna underbara tjejens blogg! man kan vinna det på bilden över :)
det är så otroligt fina priser, så jag tycker absolute att ni också ska vara med och tävla!
för att veta mera om tävlingen eller priserna gå in och kolla på hennes blogg http://febb.blogg.se
glöm inte heller att försöka följa hennes blogg, hon skriver om så bra saker & är jätte snäll & söööt flicka! :) <3

ändrade planer


idag blir det inte som jag hade tänkt mig, jag ska inte till sollentuna! :/  så jag får väl hitta på något annat istället, ska nog vara med monita idag! men om jag ska det, måste jag iallafall fixa mig nu, vi hörs senare idag! ciao:*

matchen'



var på matchen idag då, men den var kass, först var det fullt i klacken så ja, maria & monita fick inte stå där första perioden, för vi hade igentligen andra biljetter jag hade fått av pappa. men det ornade sig, för period två fick vi plats där ;) (Y) men själva matchen var väl inte direkt lyckad.. det blev 4-2 till LHC :'/ !  aja, efter matchen åkte jag, monita & jennie till centralen sedan åkte vi upp till västergård vi var utanför jätten en stund med massa andra oxå! sedan typ kl 22.15 gick jag hem igen!
när jag kom hem tittade jag på tv lite & sedan satte jag mig vid datan. men snart ska jag lägga mig! och imorgon ska jag kanske till sollentuna, men mer om det imorgon!  kyssar :*


mode


ps, jag har inte skrivit dit siffrorna, jag tkr en annan orning!

hemma igen från stan, det blev inget tyg, för den affären var stängd :/ på onsdag öppnar den igen.. ! men ett busskortfick jag iallafall, så jag andvände det redan 5 minuter efter jag fått det, hah! ;) 
nu ska jag äta toast & dricka svartvimbärs saft!  och ikväll ska jag på matchen med maria & kanske monita, får se! bye cuties:*

stan idag


godmorgon, åt nyss frukost & har kollat lite på internett hur mkt alla busskort kostar, måste ju köpa ett nu eftersom det redan börjat gälla ;) ska snart fixa mig och sedan åka ner på stan idag igen, men idag ska jag bara kolla efter tyg hade tänkt att sy lite idag (a) också skulle vi fixa ngt på baknen, hah! hursomhelst vi hörs senare idag då, pusshejjs :*

egen design av "plåmbok"

hha, kunde inte låta bli att blogga ett sista inlägg nu på kvällen! (a)  har hjälp mamma i tvätten också har jag sytt en typ plåmbok/liten väska man kan ha saker i, vet inte vad jag ska kalla det.. men man kan ha saker i den iaf (Y) annars har jag inte hunnit med mycket mera ikväll, kollade lite på tv förut oxå! men snart ska jag bada sedan lägga mig, orkar inte vara uppe mera, kommer väl kolla på film när jag ska sova endå! jussdet, har ni tänkt på att det är så himlans kallt ute? jag kollade på termometern och det är -13 grader :o shit! aja hörs imorgon ciao :*



förlåt för suddig bild!

vinn ipod?!



glöm inte att vara med och tävla om denna Ipoden med 4gb minne! jag är redan med där, & man får ju hoppas att den rätta vinner! gå in på denna bloggen för att läsa mera, eller för att vara med och tävla http://amaendah.blogg.se hon har en superfin blogg & alla får vara med och tävla! :)  lycka till!

nu väntar maten & sedan blir det tv hela kvällen, hörs imorgon cuties :*


new sweater

vaknade runt 10 idag, gick upp och satte mig och kollade på tv, svarade på några kommentarer men bloggade inte jusst då.. åkte ner på stan vid 12.45 gick runt lite där, dom har ju väldigt mycket rea på nästan alla affärer, men köpte inte så mkt, men en tröja blev det iaf! kom nyss hem då och ska snart äta lite och kanske lägga mig i ett varmt bad, fryser så enormt mkt :o  aja, ska svara på rästen av dom fina kommentarerna, hörs senare kyssar:*


grå kofta -
MQ ny
svart linne - JC
gråa jeans - CHEAP MONDAY


from norge to sweden

godkväll cuties! är hemma nu efter den lååånga bilturen från norge, men som tur är stannar vi på vägen, hah! idag stannade vi först vid ett köpcenter i norge för att byta vantar jag hade fått i jul, dom var lite för små, så jag bytte dom mot en t-shirt & örhängen oxå på en annan där handlade jag ett skärp! & sedan åkte vi vidare till Töksfors det ligger i sverige, vid gränsen.. där åt vi också handlade jag ett linne där! sedan åkte vi vidare, och vi kom hem ca kl 21 men jag packade upp alla saker m.m så därför bloggar jag nu ist ;)  hihi, hittade mkt fint på rea (aa)

BikBok 199kr rea 99kr   cubus 149kr  rea 49kr  skärp sisters - 120kr  rea 50kr
                                                                  örhängen cubus - 99kr rea 29kr

imorgon ska jag väl bara ta det lungt, tänkte först vara med maria & åka skidor, men orkar inte ta bussen med skid sakerna, så jag får se vad jag hittar på imorogn! vi hörs då, pusshejj :* jag är jätte glad för alla kommentarerna, forsätt så! :)


new design

som ni kanske märkt, så har jag ny design & header, tänkte eftersom det är nytt år måste man göra om lite oxå! ;)
om ni tkr att det är ngt annat jag borde göra med bloggen så säg till? eller om ni tkr den är bra som den är, så kan ni oxå kommentera vad ni tkr ?! ;) hhe!  snart ska jag åka hem till farmor och packa, eller ska göra det typ 18.00, och innan det ska jag äta lite & fixa med hillevis blogg oxå! ;) det kmr vara lite tråkigt att läsa min blogg imorgon, för jag kan ju inte blogga i bilen, men hoppas det inte gör ngt ?  puss sötnosar :*

denna klänningen är skit snygg enligt mig, vad tkr ni?

you are my favourite

cuties, vaknade ca kl 12 idag, gick upp satte mig framför tvn och sedan laddade jag upp lite bilder jag & kusin tog igår/idag. sedan slappade jag mest, åt nytt frukost, lite sent kanske.. men aja bättre sent än aldrig (a) snart ska jag hjälpa hillevi att lägga in bilderna på hennes data oxå. senare idag ska jag packa oxå, för imorogn ska vi åka hem igen från norge.. det känns inte så roligt, men endå kul att komma hem till kompisarna. får se hur mkt jag bloggar idag, men det kmr väl ett inlägg ikväll oxå om inte innan! tänkte oxå ngn gång ibland skriva vilken min favoritblogg är den veckan, & idag är http://febb.blogg.se min favorit blogg, hon är snäll, söt & bloggar om bra saker :)<3   pusshejj:*

nya saker att skriva om

eftersom det är nytt år, tänkte förändra lite här, tänkte blogga om lite andra saker, som tex. mode & lite annat! ;)
jag får se vad jag orkar blogga om! men om ni har några andra tankar eller ideèr om vad jag ska skriva om, så skriv gärna det till mig! för det ni som ska läsa det, och då vill ni kanske läsa om något bra.


klänning, skon, väskan & legginsen från TopShop

sakerna på bilden är väldigt fina, det skulle vara fint att ha en sådan outfit! eller vad tkr ni?   ciiaao:*

my new year

om jag ska vara ärlig nu, så känns det helt overkligt att det är 2009 nu :o det känns inte som det! men hur som helst, jag hade en jätte bra kväll igår, skjöt dock inte upp alla mina raketer, så vi som inte har skjutit upp våra ska göra det ikväll, det ska bli roligt! ;)  igår var vi uppe på ett berg och skjöt våra raketer & det bästa med det är att man ser ut över typ hela grimstad & arendal, två jätte fina ställen i norge.. och när man tittar dit så liknar det paris, massa lampor & massa raketer, suuper fiint! men det går inte att ta kort på det, för de blir bara svart, det är för långt bort :/  men iaf, en sammanfattning av kvällen : " det var jätte mysigt & roligt "

idag vaknade jag kl 14, eftersom man la sig vid ca 03.00 igår, så igentligen har jag inte gjort mkt idag, jag har målat lite med kusin oxå har vi bara tagit det lungt, kollade på tv lite oxå!  ska snart äta lite mat, vi ska typ äta nyårs mat (a)
jag är jätte glad att ni har kommenterat mkt igår/idag, forsätt med det! :) vi hörs senare idag, kyssar :*

RSS 2.0