i want grow old with you


TUMBA & KOMPISAR.

ush va jag är dålig på att uppdatera, men jag orkar inte nu när skolan har börjat och sånt. det är TUMBA GYMNASIUM - MEDIA som gäller för mig nu och sen blir det alltid kompisar efter skolan.

ikväll blir det röjja som vanligt, puss :*

gå in på snyggingens blogg; http://maliiinfalk.blogg.se ! <3

stockholm hela veckan

halloj, inge uppdatering pga. jobb & ute. orkar inte skriva så mycket. men den här veckan blir det inge uppdatering.

Min
vecka:
Måndag - jobb
Tisdag - jobb & UNG08!
Onsdag -
jobb & UNG08!
Torsdag -
jobb & UNG08!
Fredag -
sista dagen på jobbet & UNG08!
Lördag -
kanske UNG08 & sen THE VOICE!
Söndag -
??

regn -.-

förlåt för dålig uppdatering, men det är ju trottsallt helg! orkar inte berätta allt ja gjorde igår, men ja va med malin och lotta.
idag har jag vart med underbara jenny, vi gjorde inte så jätte mycket eftersom det regnade men vi drog till skärholmen så köpte jag ett par nya tygskor. mina andra vita har blivit förstörda när ja hade dom på jobbet, det kom blåbär på dom -.- !. aja så kan de gå. hoppas det blir finare väder imorgon/idag. hejjsvejjs :)

solen skiner & det är helg!



ÄNTLIGEN FREDAG
, gud va jag har ont i kroppen och mest i ryggen efter 1 veckas jobb, skönt med helg.
ska fixa mig nu, sen blir det ut med snyggingen malin. får se vad vi hittar på. underbart väder också, gud va jag älskar sverige ibland! puss :)


godnatt


- en gång i tiden älskade jag mitt långa hår!

idag ska jag vara duktig och lägga mig innan 12! (a). har spänderat kvällen med patrik modig & patrik ekman, myspys. vi gjorde inte så jätte mycket snackade mest. kom hem vid 11 så ska lägga mig "tidigt" idag så jag inte försover mig imorgon. hejjsvejjs :*


solen skiner & ja är inne?! :o


- tråkigt jag har. bjuder

halloj, har verkligen inte gjort mycket idag, jobbat & chillat. ska ut snart och vara med patrik, kuligt. men vi hörs väl imorgon eller ikväll, puss :*

jobb, jobb & jobb.



halloj, kom hem för en stund sedan, har vart på jobbet som ni vet. Det är ganska roligt där även om jag inte får göra så roliga saker där så har jag roligt med dom jag jobbar med! Vi har inte gjort så mycket idag, vi har typ doppat några salgs muffins i choklad o lite sånt.
 Aja, som jag skrev inte så roligt att veta vad jag gjort på jobbet, men släng in en kommetar om ni tycker jag ska skriva om jobbdagen iallafall eller skippa det!

Nu ska jag snart och möta snyggingen Malin. Vi får se vad vi hittar på, men vi ska kanske till brunnsäng och träffa Micke idag också, men får se. Pussar :*

Ang. min bild: Om ni undrar varför jag skriver "renatefjeldal" mitt på bilden, fast som knappt syns är för att jag hatar när andra kopierar bilder man själv har tagit. Därför skiver jag mitt namn mitt på bilden för då kan dom inte heller spara bilden och sen "klippa bort" namnet. Så gör jag med alla bilder jag inte vill att någon ska spara, så ni vet!

Malin & brunnsäng :)



Hallåhej,
sitter och softar vid datan lite innan jag ska sova. Måste lägga mig tidigt idag eftersom jag jobbar imorgon. Aja orkar inte bertätta om jobbet så mycket det är inte direkt så roligt att veta. Så jag berättar mer om vad jag gör efter jobbet o så.

Idag har jag vart med Malin efter jobbet, vi gick runt lite på stan. Sen träffa vi Micke och Patrik, så då drog vi till brunnsäng med dom. Va hos Micke eftersom det regna. Men det va faktiskt riktigt roligt!
Btw, försöker blogga imorgon efter jobbet innan jag drar ut, men som sagt då har jag inte så roliga saker att berätta. Men får se. Puss :*

Dagens fråga: Vilaken skola ska du börja/forsätta i efter sommarlovet? :)

kolla malins blogg: http://maliiinfalk.blogg.se <3

Nytt jobb, ny vän.

Hejsan, förlåt för ingen uppdatering men jag har inte haft tid. Lördagen och halva söndagen spanderades med Emelie bby. Resten av söndagen va ja med andreas och lotta i nykvarn, mysigt. 

Idag har jag börjat jobba på ett bageri, ganska tråkigt. Men som tur va så var det en annan tjej som också ska jobba där samtidigt som jag, och såklart blev vi "vänner" väldigt fort. ( Om ni undrar varför jag skrev "vänner" så äre för att vi känner ju inte varandra så jätte bra, men vi kommer bra överens, toppen! ) Jobbtiderna är också ganska härliga, jag börjar 8 slutar 2, så man har hela dagen och kvällen att vara med kompisar, awesome!

Men nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt imorgon/idag. Men ska försöka blogga när jag kommer hem sen på kvällen. Puss :*

RSS 2.0