NYÅR!

nytt år, nya tag på livet. hoppas 2011 blir ett bra år!

det kommer iallafall bli en superbra dag/natt. nyår ska tillbringas med bästa malin och några andra. vi ska suupa såklart! vi får se vart vi hamlar, men troligtvis hos melissa. sen lär vi dra ut och kolla på raketer och lite sånt. men lär inte lär inte skriva så mycket mer, ha en underbar dag på nyår och ta det lugnt! pusspuss :*


Godnatt


FÖREVIGT DJURGÅRDEN

nu blir det match, djurgåden - ssk! TAGGA!

- förlåt för dålig uppdatering, men orkar inte skriva hela tiden nu på lovet.

-


God Jul

jag vill inte ha jul, det kanske låter konstigt, men vill inte det. inget är som det ska, jag är inte i norge och firar jul som jag alltid är, jag firar inte med min bror och min pappa som jag alltid gjort. utan jag firar jul med min mamma med hennes släckt. visst det ska väl bli roligt, men neeejjjj jag vill fira i norge med mina bästa kusiner och min farmor och farfar. det är där vi hör hemma, i norge inte sverige. menmen.. får väl försöka ha det trevligt endå.
Får iallafall gå till Morfars grav och tända ljus som jag inte gjort på länge.
Va bara tvungen att skriva av mig, men god jul på er! hoppas iallafall att ni får en bra jul!


Är det verkligen jul imorgon?


gammal bild!!!

orkar inte skriva så mycket. men är mörkhårig igen, blev inte nöjd när ja va ljushårig!
imorgon är det jul och jag har ingen julkänsla överhuvutaget det känns inte som att det är jul, ush! men ska fixa mig nu, puss!

Färgar håret

Halloj, förlåt att jag är usel på att uppdatera. Men igår hade jag verkligen inte tid.
Först va jag i skolan, tråkigt men sant. Sedan drog jag och några klasskompisar till stan och hadlade lite. Sedan träffade jag jennie så vi gick också runt på stan ett tag sen drog ja hem.
Efter det va jag och mamma på Willys då jag ville köpa ny hårfärg, vill ha ljusbrunt nu. Så jag blekte håret, men såklart blev det orange, så dagen efter fick mamma springa till Willys igen och köpa en till blekningsförpackning och sedan har vi 2 förpackningar med ljusbrunt.

Så idag sitter jag här igen och färgar håret, har redan blekt så nu sitter jag med den riktiga hårfärgen i, så sen är nog snart klar så får se hur allt blir. Hoppas det blir bra, för nu har jag slitit på mitt hår så det visslar om det. Jag tycker synd om mitt hår som måste lida med all färg!
Efter färgen är klar ska jag börja fixa mig, sedan ikväll blire att dra till backen och åka bräda med Modig, niiiice!
Jag slänger nog upp en bild på hur håret blev, puss!


Nu måste ja ha lov!


haha! gammal bild..

halloj, har vart på stan med monita och jennie, myspys! hittade äntligen julklappar till Malin och till min bror. Så nu är alla julklappar klara.. eller nej juste, måste hitta något till Nathalie. Menmen får se vad man hittar på.
Efter stan drog jag hem sen till brunnsäng och träffade Oscar, Jonas och Ante. Vi gjorde inte så värst mycket, fast det är soft att bara gå runt ibland också. Snart ska jag lägga mig så ja orkar upp till skolan imorgon, ush vill verkligen ha lov nu, är så trött på den där jävla skolan och alla läxor! pusspuss

...

just nu finns det hundra tankar i min hjärna, jag är arg, ledsen, glad, irriterad på samma gång. fy fan snart skiter jag i allt!


Min helg

Halloj, i lördags var jag först med malin i stockholm, det va jätte mysigt. Fast jag hittade inte så mycket, baras underkläder, men det är alltid bra att ha.
Efter stockholm va jag med Modig, Danne och Jonas, vi drog hem till mig och kollade på film, myspys!
Dom drog vid 12 och jag orkade inte sitta hemma själv för mamma va inte hemma, så jag ringde Kim och träffade henne och några andra en liten stund. Sedan tog jag 1 bussen till brunnsäng och träffade Oscar, så vi gick runt ute först men sedan drog vi till mig, vi gjorde inte så mycket snackade bara om allt och ingenting fast det va skönt. Oscar drog vid 5 på natten/morgonen och då gick jag och la mig.
Så idag vaknade jag halv 3 på dagen, det va skönt att sova ut.

Snart ska jag äta sen plugga lite, sen ska jag dra ut! pusspuss


Fredag

Godkväll, förlåt för dålig uppdatering men blogg.se har inte funkat! Men nu är jag tillbaka som vanligt igen.
Idag har jag vart med Patrik och Jimmy på stan för Jimmy skulle nämligen köpa julklapp till hans flickvän och Patrik till hans syrra så jag fick vara smakråd ;).
På kvällen drog vi hem till mig och kollade på film, då kom Micke och Jonas också, vi kollade på Bröderna Karlsson, den är så jävla bra!

Men nu sitter jag och kollar på små snuttar av I Rymden Finns Inga Känslor på youtube, gud vad jag älskar den filmen, längar tills den kommer ut. Men ska snart sova, ska upp tidigt imorgon för att dra in till huvudstaden med älskade Malin. Puss godnatt!

Plugga!!

Kom precis hem från micke. Har vart med micke, jonas, patrik, modig och danne, riktigt nice faktiskt. Men nu kommer det sorliga, jag måste verkligen plugga. Har prov imorgon och vill inte få ig på det för har så grymt många omprov känns det som så måste verkligen klara detta prov! Pusspuss.

Btw kom gärna med tips vad jag kan skriva om i bloggen!


Julmys

Hej, nu sitter jag hos mig med Patrik och Jonas, vi gör inte så mycket. Men vi har vart på stan och kollat lite julklappar och sånt. Jag tycker det är så mysigt att gå på stan när det är julbelysning och julstånd.
Men vi hörs sen, puss!


Mot stan

Nu är jag färdig fixad och ska springa till bussen, för jag ska ner på stan med Patrik. Puss

Smink






Tänkte slänga in lite bilder från igår på mitt smink. Det var Stylist 2an som sminkade mig, riktigt nöjd! Dock har jag ingen bild på hur mitt hår blev som Frisör 2an fixade, men det va uppsatt som en bulle med massa lockar.


15 december

Godmorgon, idag skulle vi till stockholm med klassen men orkade inte följa med så jag sjukanmälde mig istället. Idag ska jag istället vara med patrik, nice. Sedan måste jag plugga för jag har prov imorgon(!!!!!) Men nu ska jag börja fixa mig sedan äta lite frukost, pusspuss!

Nytt och frächt

min älskade malin har gjort om min blogg! den är skiiit fin, tack igen hjärtat! idag hade vi iallafall modevisning, och det va jätte närvöst för det fanns ju jätte många där som kollade och det skulle tydligen gå på tv på södertälje kanalen eller något sånt. men det gick faktiskt jätte bra, eller mycket bättre än väntat iallafall, jag trodde jag typ skulle svimma eller göra fel, men jag klarade mig undan det. nu måste jag verkligen sova, fast jag känner för att vara sjuk imorgon orkar inte gå till skolan. pusspuss!

En liten tanke

Ligger i min ensamhet och tänker på mina vänner, vilka som egentligen finns för än när man behöver dom och dom vänner som inte snackar massa skit bakom ryggen. Tyvärr finns det falska vänner, dom som låtsas att dom finns där fast egentligen inte gör det. Sånt är jag trött på. Menmen såna kommer det alltid finnas. Nu ska ja Sova, puss!

13 december

halloj, söderköping va suuuper roligt. vi shoppade och tog det lugnt, kollade på idol o bara myste. Tack för en underbar och rolig helg klara fru! Nu sitter ja hemma, har håltimme så snart ska ja gå till skolan igen. Vi hörs sen, puss!

Mot söderköping

Hallon, nu sitter jag på bussen påväg till Söderköping för att träffa klara. Och som tur finns det gratis internet och jag har min älskade iPod touch med mig som räddar min busstur! Vi hörs sedan, tror inte det blir mycket uppdatering när jag är där men får se. Pusspuss :*

Grattis världens bästa mamma!




idag är det den 9:de december och min kära mamma fyller år idag! så vi har fikat och ätit god mat. Men nu har jag extremt tråkigt, ush. Hoppas någon har lust att hitta på något så jag slipper dö av tråk. Vi hörs ikväll, pusshejj :*

saknaden av sommaren..



Godkväll, idag har jag vart i skolan och sedan va jag med melina, kim och emil i börnlunda i gnesta. Alltså ut i ingenstans. Det va faktiskt ganska roligt där iallafall, trots att det va så litet. Men snart ska jag lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon. Godnatt :*

Ändrade planer

Godmorgon, tidsinställt inlägg funkade ju riktigt bra. Ska nog börja använda det ifall jag vet att jag inte har tid att blogga. Men idag har det blivit ändrade planer, jag ska inte till Stockholm med Veronica, jag ska till Skärholmen med mamma istället, ska köpa julklappar och måste verkligen köpa något till min kära mamma som fyller år om 3 dagar!
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig, hejjsvejjs :*


Huvudstaden med veronica


nu ska jag pröva göra ett tidsinställt inlägg, hoppas det funkar som jag vill.
ska iallafall till stockholm med bästa veronica idag, det ska bli bäst!
vi hörs sen, pusspuss :*


att tjocka sig är det bästa


tiderna med lååångt hår.

Godkväll, dagen och kvällen har spenderats med Patrik & Patrik, vi har tjockat oss med godis, tårts & läsk. *GILLA* snart ska jag nog lägga mig. Godnatt :*


vintern är fin men kall.



Godmorgon, jag vaknade för ett tag sedan, det är skönt att sova ut. Snart ska jag hoppa in i ducshen, sen blir det att vara med Patrik tror jag. Vi hörs sedan, ciao :*


☆ som en stjärna i backen!



det är helt otroligt, jag har börjat blogga igen. jag tycker det är ganska roligt att skriva nu. aja, har vart i backen idag och åkt snowboard för första gången i år som sagt, och det va skit härligt! längtar tills jag kan åka i dom bättre och större backarna. aja ska snart lägga mig tror jag, är ganska trött. hörs imorgon, godnatt :*


snowboard!



Godmorgon, sitter och kollar på film och lyssnar lite på julsånger. Det är så mysigt för då känner man känslan att det snart är jul. Snart ska jag och åka snowborad för första gången i år, yeeah! vi hörs, pusshejj :*

från en droppe till en flod..



nu har jag bytt design igen, orkar inte ha värsta grejen, så har bara såhär nu, gör kanske om den lite mer "juligare" sedan, men får se. ska iallafall sova nu, för imorgon blir det åka snowborard om ja orkar, sen kanske supa! (y)
puss & kram :*


RSS 2.0