LOOV!

Hellu, min uppdatering är inge bra märker jag. Men nu är det lov, så orkar inte skriva så mycket. Snart ska jag äta sen vet jag inte vad som händer, jag vill till vagnhärad men såklart jobbar min veronica, men imorogn är sista dagen då ska jag se till att komma till henne! pusshejj!

Tisdag



Halloj, sitter och väntar på att Halsius ska äta klart så ska jag tvinga med han till donken så ja också kan äta lite. Idag hade jag ingen skola vilket va jätte skönt, så ja vaknade runt 11 sen fixade jag mig sen träffa jag Halsius snabbt så drog vi till willys sen drog jag till Tumba och träffade min älskade vän veronica.
Men vi hörs senare, pusshej!


Godnatt



gud va ja har vart dålig på att uppdatera men ska bli bättre jag lovar. snart ska jag gå och lägga mig men just nu sitter jag och kollar på wallander. orkar inte skriva mera, godnatt!

Två timmar kvar!

Idag har jag vart i skolan, vi har inte gjort så värst mycket. För er som inte vet går jag Stylist programmet så idag har vi som vanlgit fixat med uppsättningar. Har faktiskt en bild jag kanske kan slänga inte lite senare.

Efter skolan va jag med Halsius, vi kollade på film sen åkte jag hem för att äta. Efter maten gick jag ut igen och träffade Halsius, Danne och Ekman. Vi åkte runt lite i Halsius bil sen åkte vi hem till Danne.

Jag kom hem för en stund sedan och ska snart gå och lägga mig, men kommer inte kunna sova för jag längtar tills imorgon, alltså om TVÅ TIMMAR är jag 17år! Jaa, som sagt fyller år imorgon ååh det är så roligt att fylla år.
Lääääängtar tills presenter (a), godnatt!


Godnatt



Filmkvällen är slut och mina små vänner har gått hem. Det blev Jiddra Inte Med Zohan, en mycket rolig film. Chips och läsk blev det också och det va riktigt mysigt. Snart ska jag fixa mig inför kvällen och lägga mig så jag inte försover mig som jag gjorde idag. Godnatt!

filmkväll


en gammal bild av mig.

Jag tänkte bli bättre på att skriva lite om min vardag istället för "sorliga" saker. fast det ingår ju i min vardag, men inte så roligt att läsa.

Snart kommer underbara vänner förbi så blir det filmkväll med chips och coola! det är mysigt när det är så oerhört kallt ute, hoppas vi hittar någon bra film. Jag tror vi ska kolla på en ny film jag fick av min kära mamma igår, den heter PUSS, den verkar bra, får väl se.
Vi hörs senare eller imorgon, puss!


alla ♥ dag

idag är det alla hjärtans dag, får se vad man hittar på. har ju tyvärr ingen speciell att fira den med, så det blir väl inget speciellt idag. hoppas ni får en underbar dag iallafall. puss!
passa på att sprida massa kärlek och lycka!

Fånga dagen i dina händer



När något går fel blir allt förstört. J*vla fylla, varför gör man alltid något man absolut inte får på fyllan, gud va jag hatar mig själv just nu! Men jag ska fixa allt, så länge du litar på mig så klarar vi detta, men då måste vi fixa det tillsammans.

Hjälp Jennifer att vinna!

nu ska ni få hjälpa mig med en sak eller snarare min söta vän jennifer. hon är grymt bra på att sjunga och hon håller på att tävlar i en sångtävling. så om ni skulle kunna klicka på länken som leder till hennes sida, då hjälper ni henne att vinna och där kan ni även lyssna när hon sjunger! 

http://thenextbigthing.se/#media?id=23479&aid=34071

RSS 2.0