tråkig blogg

förlåt att det kommer massa tråkiga inlägg.., men som ni märker är det inte min bästa period på livet just nu. skolan & vänner går inte så bra. men tänker inte berätta allmänt för alla exakta saker. så ni får stå ut med min tråkiga blogg.

!

gå inte och klaga till dina vänner att jag är fittig, när du sedan säger till mig att dina kompisar är fittiga som hackar på mig!

- ingen frågar vem det är jag menar.


mina vänner är bäst


godkväll, ska snart sova är sjukt trött! orkar inte skriva så mycket om vad jag gjort idag. men vi hörs imorgon. byebye :*


...

gång på gång sårar man någon, gång på gång förlorar man vänner & jag är trött på det nu. jag lovar att en dag ska jag verkligen göra det, påriktigt..


ingen rubrik.

 
keta 2009 - ett minne för livet!

godkväll, sitter här och äter lite ost & kex, mums! idag har jag vart med patrik modig, micke och ercco. lika skojjigt som vanligt! var med lotta nu på kvällen, vi gjorde inge speciellt, gled runt lite bara.
imorgon är det skola, vilket inte är kul! menmen, det är bara att bita ihop. puss :*

söndag


godmorgon, vaknade för en stund sen. och det känns att man ställt fram klockan, för jag vill egentligen bara somna om, men som sagt, kan ju inte sova bort halva dagen. idag ska jag vara med micke, patrik och danne(?). måste hämta min plattång hos micke, glömde den där i fredags, och såklart glömnde jag att ta hem den igår också, inte bra! men ska äta lite frukost. vi kanske hörs innan jag gittar, ciao :*

godnatt

haha min käre vän jonas gold bad mig skriva lite om han i min blogg, så nu ska jag vara så snäll mot han och göra det :). jonas är en lustig låååååååååååång figur, men mycket snäll & smörar massor ;)!

aja, nu väntar sängen, vill ju inte sova bort halva dagen imorgon, som jag brukar. godnatt gullungar :*


LÖRDAG

 
godkväll, sitter här och tråkar. lyssnar på musik och är inne på facebook för att göra det lite roligare. har vart med micke och patrik idag, myspys! psst.. ni har väl inte glömt att ställa fram klockan 1 timme, ush på det!

hur kunde jag lita på dig?

 hur kunde jag tycka att du var en äkta vän, hur kunde jag lita på dig. att jag inte fattade att du var en falsk person. att du spelade snäll, att du låtsas vara en sån bra vän. fy fan vad jag är besviken på dig. du var verkligen en så grymt bra vän, du fanns alltid där för mig, vi pratade om exakt allt, du hjälpte mig när jag mådde dåligt liksom jag hjälpte dig. visst vi bråkade ibland, men det gick fort över. men inte den här gången. den här gången har du gått för långt. du har visat att du är en falsk person, en person man inte kan lita på, vilket jag aldrig kommer göra igen. visst vi började glida isär nu på senaste, men jag tyckte endå att du alltid fanns vid min sida och jag ville inte förlora dig som vän. men nu är det försent, nu är allt förstört. det enda jag har kvar är minnen och bilder, inte dig. jag kommer aldrig förlåta dig, du hade ett val och du valde det här, att lämna mig som kompis. det är så grymt jobbigt när en så grymt bra vän säger sånt, det är verkligen inte lätt.. men det är sånt man får ta helt enkelt. jag hatar att jag saknar dig!

börja blogga lite smått

godkväll, har inte skrivit på skiiiiiiiit länge. men kommer börja lite smått igen, men kommer bara skriva ibland när jag känner för det.

sitter iallafall hos pappa nu, äter lite godis och lyssnar på musik. vi hörs lite senare, orkar inte skriva så mycket nu. pusspuss :*

RSS 2.0