KOM HEM NU!

jag håller på att dööö, det har gått 8 dagar sen veronica åkte och det känns som en evighet! på fredag kommer hon hem men jag kommer lätt hinna dö innan det! vill att hon ska komma hem nuuuuu, allt har blivit heelt fuckat sen hon drog. inget är som vanligt längre. när hon kommer hem kommer allt bli bra igen, det är jag säker på för med hennes stöd klarar jag allt! jag har ingen lust att gå ut idag heller, vill bara ligga hemma då dåligt humör är jag på. men eftersom det är lördag och sol kan jag inte det. hoppas kvällen bjuder på något roligt.
va bara tvungen att skriva av mig, hejdå!


bio time!



hellu, nu är jag nästan färdig fixad, ska nämligen på bio ikväll med markus, becca och fredrik, myspys! vi ska se Hur Många Lingon Finns Det I Världen, den verkar rolig.

Iallafall det gick väl sådär på Beep testet idag, visseligen sprang jag längst i kalssen för att skryta lite (a), men jag själv va inte så jätte nöjd.. menmen.

men nu måste jag fixa klart mig, puss!

Sova



godkväll, har nyss ätit kvällsmat och ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. För imorgon måste jag upp tidigt så jag hinner äta frukost och så, för har nämligen beep testet imorgon och måste göra bra ifrån mig! helt ärligt gillar jag beep test och för er som inte vet vad det är så är det en spring övning som man gör på idrotten för att kolla kondicionen man ska alltså springa så många längder man klarar så är det olika nivåer.
jag älskar idrott så därför gillar jag beep test! men ska lägga mig nu, godnatt!

nu är jag..

..hemma från skolan och har nyss ätit tacos som jag lagade för mamma hade inte kommit hem. ska snart ut och vara med kompisar! puss


åk inte!






idag åker veronica till härliga thailand, men hon lämnar mig! jag vill inte att hon åker, heeelt seriöst vad ska jag ta mig till! hon är borta i 2 veckor, TVÅ hela veckor utan min bästavän, nooooooooooooooooooooooo! jag kommer aldrig överleva dessa veckor, dom kommer gå sjukt sakta! ush och fy jag vill kidnappa henne så hon inte kan åka. aja får väl hoppas att hon iallafall får det bra. puss!

Time for school

Godmorgon, nu sitter jag och äter frukost, ska snart sminka mig sen springa till skolan! Puss

snälla mamma, jag vill ha...




Onsdag!

Godkväll, idag har jag vart i skolan och vi hade idrottsdag så vi gick först prommenad igenom typ hela södertälje och hela östertälje, jobbigt men sant. Efter det provade vi på Zumba som är en dans/träning vilket va super roligt. Efter skolan övningskörde jag med mamma och det gick bra, sen va jag med halsius och danne sen åkte jag hem. och nu sitter jag och kollar på efterlyst men ska snart lägga mig för att för en gång skull somna tidigt. ush jag är helt slut i kroppen efter all träning idag, ska bli skönt att sova! godnatt!


snygga skor!



sitter och kollar på snygga skor från scorett, alla dom på bilden skulle jag vilja ha, dom är ju såååå snygga! men det är bara att drömma vidare, det är ju inte så billigt att köpa alla direkt men något par av dom kanske jag kan fjeska till mig, men sen är det bara när ska man använda dom, för när jag går på fest har jag inte klackskor. får väl börja med det. men nu ska jag kolla på tv lite sen sova, godnatt!


sol och skinnjacka!


bjuder på två bilder jag tog nyss.

halloj, idag har jag vart på utredning för dyslexi flr sista gången och idag fick jag reda på att jag har det vilken både känns skönt men endå tråkigt. Men det kommer hjälpa mig i skolan att jag nu har det på papper att jag har dyslexi för då kommer jag då hjälpmedel och massa sånt som underlättar. Får väl se hur det går.
Efter det åkte jag tillbaka till skolan men vi gjorde inte så värst mycket, ganska skönt!

Nu sitter jag hemma och har precis tvättat håret, snart ska jag fixa mig sen ut i värmen och nu blir det att ta skinnjackan för det är så varmt med dunjacka. Solen skiner och det är 15grader iallafall på min ballkong, vååååren är påväg! vi hörs, hejjsvejjs!

Film

Godkväll ligger i sängen och kollar på svensson svensson, dom filmerna är så bra! Förresten måste bara säga att jag älskar att ha wifi i mobilen för då kan man blogga från mobilen, som jag gör nu. Men nu ska jag fortsätta kolla på film sen sova. Godnatt

Godnatt


osminkad.


Söndag

Godmorgon, vaknade runt halv 2 idag. Skönt att sova ut, nu ska jag fixa mig sen ut och träffa Markus tror jag. Sedan får jag se vad vi ska hitta på, pusshejj!


Sol & värme



Jag vill resa nuuuu
! Jag sitter och kollar på bilder från Barcelona och känner att jag vill ha värme. Jag orkar inte med kalla sverige, när det äntligen kom sol och värme hit så blir det regn och snö dagen efter,ush!
Men det är väl bara att bita ihop och försöka stå ut till sommaren.

Sitter hos Danne



Hellu, sitter hos Danne med danne, ekman, halsius och jimmy och kollar på Landskampen, hoppas norge vinner idag så jag kan mobba mina vänner, haha! Men ska kolla vidare, vi hörs när jag kommer hem. Pusshejj!

Onsdag


det får bli en nice bild på min och bästa vonkan från en varm vinderdag!

Godkväll, jag kom nyss hem från att har vart ute med några kompisar, det känns skönt att vara ute igen efter att ha suttit hemma två dagar. Men nu är jag mycket bättre, lite ont i halsen bara men det går nog över snart.
Ska alldeles starx lägga mig i sängen och sätta på någon film. Imorgon ska jag till skolan igen vilken inte känns så jätte roligt, menmen det är bara att bita ihop. Godnatt!

Godnatt

Godkväll, ligger i soffan och har druckit massa te, men jag har fortfarande jätte ont i halsen. Men ska snart gå och lägga mig. Godnatt!

Sjuk.





Hej, just nu sitter jag i soffan och försöker bli frisk, för jag är nämligen sjuk. Ush jag hatar att vara sjuk menmen så kan det gå ibland, så idag blev det ingen skola för mig men känner inte att ja missade något speciellt heller. Men det är så jobbig när ja är sjuk för då vaknar jag minst 10gånger under natten *suck*


jag vill inte gå i skolan.

godkväll, lovet är slut och imorgon är det skola, jag vill verkligen inte ha skola nu jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få slippa skolan just nu. det är så jobbigt, har massor att göra som jag inte gjort, ush asså!
menmen.. mitt lov har iallafall vart skit bra, har vart med underbara människor och gjort super roliga saker som festat, vart med kompisar, chillat och åkt bil det är nice.
men nu måste jag sova för att orka upp imorgon, godnatt!

RSS 2.0